Siuntion Vihreiden ehdokaslistalla on sekä vanhoja tekijöitä että uusia kasvoja. Kunnanhallituksessa vihreitä edustava järjestelmäasiantuntija (ERH) Pekka Halonen, Siuntion Vihreiden puheenjohtaja restonomi Taina Janhunen ja vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja ja yrittäjä Kristian von Essen ovat mukana syksyn vaaleissa. Kokeneet luottamusmiehet linja-autonkuljettaja Reijo Korhonen, yrittäjä Harri Mäkinen, toimittaja Yrjö Kokkonen ja ATK-suunnittelija Risto Toivonen asettuvat myös ehdolle.

Naisenergiaa ja osaamista ehdokasryhmään tuovat valtuutettu, viittomakielen tulkki Susanna Söderlund, toimintaterapeutti Marijke Grotenfelt (FM) ja vs. kirjastonjohtaja Marja-Liisa Mutka. Vahvana uutena kasvona kuntapolitiikkaan Siuntiossa lähtee kahden jälkimmäisen lisäksi myös tekniikan tohtori Harri Haanpää Lappersista.

Valtuutettu Karin Gottberg-Ek harkitsee vielä ehdokkuuttaan ja myös muiden vihreästä vaikuttamisesta kiinnostuneiden osalta ehdokaslistaa täydennetään vielä syksyn aikana. Puheenjohtaja Taina Janhunen toivoo erityisesti yhteydenottaja nuorilta, jotka ovat kiinnostuneet vaikuttamaan omaan kuntaansa ja sen nuorisotoimintaan.

Siuntion Vihreät osallistuvat Vihreä Uusimaa -piirijärjestön syystapaamiseen, joka tänä vuonna järjestetään Inkoossa. Piiripäivillä ehdokaskoulutus, avoin keskustelu ja Kopparnäsin ainutlaatuinen luonto siivittävät Siuntion Vihreät kohti kuntavaaleja.

Lisätietoja:
Taina Janhunen
puh. 040-5900142
taina.janhunen_at_luukku.com