Siuntion kunnanvaltuusto kokoontuu käsittelemään uudelleen jo kertaalleen tehtyä kuntaliitospäätöstä Nummi-Pusulan kunnan ja Lohjan kaupungin kanssa. Kunnanvaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 21.12. kello 18.30 alkaen Aleksis Kiven koululla.Kokouksen esityslistalla on vain yksi varsinainen asia: 9 kunnanvaltuutetun vaatimus uudesta kuntaliitospäätöskäsittelystä. Kokouksen koollekutsumista vaativat kunnanvaltuutetut Marcus Nordström (r.), Stefan Svanfeldt (r.), Merja Laaksonen (r.), Peppe Forsblom (r.), Rabbe Dahlqvist (r.), Anders Karell (r.), Raija Rehnberg (r.), Susanne Ekström (r.) ja Yrjö Kokkonen (vihr.)

Kunnanvaltuuston kokousta seuraamaan odotetaan runsaasti kuntalaisia sekä myös tiedotusvälineiden edustajia. Kunnanvaltuuston kokoukset pidetään tavallisesti Aleksis Kiven koulun auditoriossa, mutta kokouksen ennakoidusta yleisömäärästä johtuen kokous on siirretty pidettäväksi liikuntasalista ja ruokasalista yhdistettyyn tilaan.

Kunnanvaltuuston kokouksen esityslista on tarkasteltavissa ennen kokousta Esityslistat ja pöytäkirjat -sivulla.

Kokous on kaikille avoin. Kahvitarjoilu. /JM

Alunperin julkaistu: http://siuntio.fi/ajankohtaista.asp?id_tiedote=121