Presidenttiehdokas Pekka Haavisto vierailee Igor-museossa Inkoon Degerbyssä sunnuntaina 15.1. klo 11.

Porkkalan vuokrakauteen keskittyvä Igor-museo on paikka, jossa paikallishistoria kohtaa suurvaltapoliittisen historian. Se on oivallinen paikka pohtia Suomen ulkopolitiikan nykytilaa ja tulevaisuuden suuntia. Igor-museon esineistö muistuttaa omalla tavallaan myös Haavistolle merkityksellisistä asioista, kuten ihmisten välisen ystävyyden ja suvaitsevaisuuden tärkeydestä.

Tilaisuuden juontaa oikeuslääketieteen professori Helena Ranta, joka on johtanut kansainvälisiä tutkijaryhmiä mm. Kosovossa, Irakissa ja Tšetšeniassa.

Igor-museo sijaitsee osoitteessa Furuborgintie 6. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ja siellä voi ostaa Pekka Haaviston kansainvälisten neuvottelukokemustensa pohjalta kirjoittaman kirjan ´Anna mun kaikki kestää – sovinnon kirja´.

Facebook-tapahtuma: http://www.facebook.com/events/165244170246975/