Efter Valborg, lördagen den 4 och söndagen de 5 maj, ordnar De Gröna igen med Återvinningstorg i kommuncentrum, vid Capella. På torget kan du både avlämna och fynda! Kom med saker som du inte längre behöver, ta med dig hem sådant du har användning för. På torget finner till exempel kläder, böcker, pysselgrejer, husgeråd, sportutrustning och leksaker nya ägare.

Passa på att rota i skåp och garderober! Samtidigt som vårstädningen kommer i gång kan du glädjas över att någon har nytta av sånt du inte längre behöver. Vi tar emot alla hela prylar som en person kan bära och som någon annan kan ha nytta och glädje av. Samtidigt kan du se efter om det finns nånting intressant att ta med dig hem. Pengar behövs inte, ett vänligt ”tack” räcker.

Varor kan inlämnas på förhand  på fredag 3.5 i Capella i Sjundeå centrum, ingång bredvid Varucca/Posten. Mottagning av varor fredag kväll kl 15-19, på lördag kan man både leverera och avhämta kl 11-16, på söndag bara avhämta kl 11-15.

Mera info ger Kristian von Essen tfn 050-5092543, kristian.essen@degrona.fi
och Timo Raivio, timo.raivio@ftres.com