Kansanedustaja, SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin vierailee Siuntiossa 11.5.

Kansanedustaja, SDP:n varapuheenjohtaja Sanna Marin vierailee Siuntiossa 11.5.

Vihreät, Vasem­mis­to­liitto ja sosia­li­de­mok­raatit järjestävät keskustelutilaisuuden keskiviikkona 11.5. klo 18 alkaen Siuntion Fanjunkarsissa. Aiheena on ”Hatuttaako hallitus, pyri valtuustoon vastapainoksi”.

Kansanedustaja, SDP:n varapu­heen­johtaja Sanna Marin vauhdittaa keskus­te­lu­a yhtiö­it­tä­mi­sestä, säästöistä niin koulutuksessa kuin julkisessa liikenteessä, sote-uudistuksesta mutta ennen muuta siitä, miten demokratia toimii ja miten sen pitäisi toimia. Politiikkaa ei nimittäin voi ulkoistaa vain puolueille ja kansa­ne­dus­ta­jille.

Kunnan­val­tuustot ovat ruohon­juu­ri­tason kansanvallan paikkoja. Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu.

Tilaisuuden Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/957362571051321/