Kansanedustaja Anders Adlercreutz (r, Kirkkonummi), juna-aktivisti Hanna Repo (Kirkkonummi), kansanedustaja Johanna Karimäki (vihr, Espoo), kunnanjohtaja Juha-Pekka Isotupa (Siuntio) ja kunnanjohtaja Jarl Boström (Inkoo) palaamassa neuvotteluista VR:n kanssa.

Kansanedustaja Anders Adlercreutz (r, Kirkkonummi), juna-aktivisti Hanna Repo (Kirkkonummi), kansanedustaja Johanna Karimäki (vihr, Espoo), kunnanjohtaja Juha-Pekka Isotupa (Siuntio), kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta (sd, Raasepori) ja kunnanjohtaja Jarl Boström (Inkoo) palaamassa neuvotteluista VR:n kanssa.

Kansanedustaja Johanna Karimäki vierailee Siuntion Vihreiden teltalla Siuntio-päivänä 3.9. klo 11. Tule kertomaan terveisesi ja tutustumaan paikallisiin vihreisiin!

Johanna Karimäki on ollut aktiivinen monissa siuntiolaisille tärkeissä kysymyksissä. Hän on pitänyt eduskunnassa esillä Länsi-Uudenmaan lähijunaliikennettä (mm. kirjallisin kysymyksin 24.01.2014, 16.09.2015 ja 01.02.2016) ja ollut neuvottelemassa liikenteestä kuntien ja VR:n kanssa. Hän on puolustanut arvokkaita luontokohteita ja viherkäytäviä Uudenmaan liiton hallituksessa maakuntakaavaa käsiteltäessä, ja on jäsenenä myös Uudenmaan liiton sote-työryhmässä.

Siuntio-päivä järjestetään lauantaina 3.9. klo 10–14 Siuntion palloiluhallissa ja sen ulkopuolella (Aleksis Kiven tie 1, Siuntio). Tilaisuudessa moninaiset siuntiolaiset yhdistykset esittelevät toimintaansa kuntalaisille.