Kenestä tahansa voi tulla vihreä kuntavaaliehdokas!

Tervetuloa Siuntion Vihreiden vuosikokoukseen!

Vuosikokous pidetään keskiviikkona 25. tammikuuta 2017 klo 18.15 Pitopalvelu ja moniapu TuuMan tiloissa osoitteessa Aleksis Kiven tie 2. Kokouksessa käsitellään tavanomaiset vuosikokousasiat: valitaan uusi hallitus, luodaan katsaus päättyneen vuoden tapahtumiin ja suunnitellaan vuoden 2017 toimintaa.

Epävirallisemmassa osuudessa tullaan varmasti keskustelemaan Siuntion ja maailman tilanteesta ja pohtimaan, miten veisimme Siuntiota vihreämpään suuntaan – huhtikuun kuntavaalit määräävät taas Siuntion suuntaa tuleviksi neljäksi vuodeksi. Vihreästä toiminnasta uteliaat, tervetuloa!

Tilaisuuteen voi ilmoittautua Facebookissa.

Lisätietoja: Reijo Korhonen (0400 426 175) tai Harri Haanpää (050 3301501, Harri.Haanpaa@iki.fi)