Siuntion Vihreiden menestys jatkuu, yhdistys on tämän vuoden aikana kaksinkertaistanut jäsenmääränsä sekä yli kaksinkertaistanut kuntavaltuutettujen määrän. Näistä saavutuksista Siuntion Vihreät palkittiin Uudenmaan Vihreiden syyskokouksessa viime viikonloppuna Vuoden nousijana 2017!

Kevään vaaleissa Siuntion Vihreät saivat 16,6 % annetuista äänistä ja oli Siuntion kolmanneksi suurin puolue. Kasvu oli toiseksi suurinta Uudellamaalla. Vihreiden Harri Haanpää oli yksi Siuntion ääniharavista ja sai kaikista ehdokkaista neljänneksi eniten ääniä. Vihreiden valtuutetut edustavat monipuolista tietotaitoa tekniikan, viestinnän, terveydenhuollon, luonnonsuojelun ja opetuksen eri osa-alueilta ja lisäksi Siuntion Vihreillä on vankka poliittinen kokemus. Puolueen viisi kuntavaltuutettua ovat Harri Haanpää, Pia Virta, Karin Gottberg-Ek, Yrjö Kokkonen ja Virpi Lohrum. Valtuustoryhmän puheenjohtajana toimii Karin Gottberg-Ek.

Siuntion Vihreät toivottavat tervetulleiksi kaikki uudet jäsenet!