Kansanedustajat valitaan joka neljäs vuosi toimitettavilla välittömillä, suhteellisilla ja salaisilla vaaleilla.  Eduskuntavaaleissa äänioikeutettuja ovat kaikki viimeistään vaalipäivänä 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

Eduskuntavaalien varsinainen äänestyspäivä on sunnuntai 2.4., äänestää voi klo 9-20. Ennakkoäänestys on 22.-28.3. Ennakkoäänestyspaikka Siuntiossa on kirjasto, osoitteessa Puistopolku 2b (Siuntion Sivistyskampus).

Vaalipäivän äänestyspaikat Siuntiossa:

Läntinen ja pohjoinen äänestysalue:
Seurakuntakoti, Kalansinkuja 5, 02570 Siuntio kk

Kuntakeskuksen äänestysalue:
Kunnankirjasto, Puistopolku 2 B, 02580 Siuntio

Eteläinen äänestysalue:
Kehla Stallcafé, Niittykyläntie 299, 02580 Siuntio

Eduskuntavaalit ovat demokratian kulmakivi ja vain äänestämällä voit vaikuttaa siihen, miten Suomea johdetaan seuraavat neljä vuotta. Yksikin ääni merkitsee – Sinun äänesi.

Vihreillä on ehdokkaita ympäri maata. Uudellamaalla ehdokkaita on 37. Siuntiolaisia lähimmät ehdokkaat löytyvät Lohjalta, Kirkkonummelta, Raaseporista, Vihdistä ja Espoosta.

Löydä ehdokkaasi Vihreiden palvelusta!

Siuntion kuntakeskuksessa, Sivistyskampuksessa (Puistopolku 2) on kaikkien puolueiden vaalipaneeli maanantaina 13.3. klo 18. Vihreitä edustaa hyvinkääläinen Santeri Leinonen.

Siuntion Yrittäjien järjestämä vaalipaneeli on perjantaina 17.3. klo 18 – se on myös Siuntion Sivistyskampuksessa. Vihreitä edustaa Inka Hopsu Espoosta.

Länsi-Uudenmaan Vihreiden vaalibussi on perjantaina 22.3 klo 16.15–17.15 kuntakeskuksessa, Flemingintie 2. S-marketin lähellä. Paikalla on myös vihreitä kunnan luottamushenkilöitä.

Siuntion Vihreät myös tekevät perinteisen radan valtauksen 22.3. aamuseitsemän ja aamukahdeksan junille. Eli olemme silloin jakamassa vaaliesitteitä junaan menijöille.

Tervetuloa joukkoomme tekemään vihreää eduskuntavaalityötä.